Saltimbocca van rösti met kruidensalade
20 min bereidingstijd
15-20 min in de oven
Wat heb ik nodig:
personen
Bereiding:
- Verwarm de oven voor tot 220 °C. Leg op elk röstirondje een blaadje salie en omwikkel met de ham. Leg ze op de bakplaat.
- Bak de röstirondjes in de voorverwarmde oven in 15-20 minuten goudbruin en gaar.
- Doe de tuinkruiden met de wijnazijn, de mosterd en de olijfolie in een hoge maatbeker en pureer met de staafmixer tot een groene vinaigrette. Breng op smaak met zout, peper en naar wens een beetje honing.
- Meng de rucola met de kervel, de gegrilde paprika en de olijven. Maak de kruidensalade aan met de vinaigrette en verdeel over 4 borden.
- Leg de röstrondjes erbij.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 645 kcal
- 43 g vet waarvan 7 g verzadigd
- 44 g koolhydraten
- 18 g eiwit
- 6 g vezels
- 4,7 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen